Alma & Amanda

Hej! snart ska jag och Alma hem till mig (: Alma och jag ska sova där, fast först ska vi vara ute ett tag och eftersom att Alma har så fina bilder på mig och henne så ska jag lägga upp några (:
 ingen av bilderna är seriösa förutom sista lite kanske.
~kram Amanda~♥Skolavslutning &Torpa

Igår va de skolavslutning och avslutningsfest på Torpa, det va jättekul och trevligt men sista timmen har jag aldrig sett så många gråta samtidigt. Det va helt stört. Maten va sådär ;) men jag överlevde.
Men de känns som att jag kommer dö utan min klass.
9D  ni är dom bästa människorna jag träffat, ni är helt otroliga och underbara. Jag kommer aldrig glömma er, aldrig. Ni är dom som gjort mig till den jag är idag. Endel har man pratat mer med och andra lite mindre med men jag hoppas ändå att jag träffar alla snart igen ♥

9D

Osndag :D

Idag har vi varit i djurparken med klassen, det regnade men va ändå ganska okey.
vi gick hela varvet och vi va typ dom enda som gjorde frågorna (:
Nu ska jag se matchen ;)
Jag har ridit idag dessutom, vi tävlade gymkhana och mitt lag vann ;)! :D
~kram Amanda~ ♥

Tisdag

Idag har dagen varit sådär.
På idrotten spelade vi brännboll, fast jag va inte med ;$ hiih,
Jag och Gabriella shtekte istället ;D Sen så hade vi inställd no tiggde om inställd bild jag och typ 5 st till fick inställt men jag gick sen endå, gabriella gick hem efter att vi hade tiggt om inställt för hon hade ont i huvudet, och sofie va sjuk idag så jag va helt själv </3 nä jag va med pojkarna då (: sen hade vi en helt onödig som lektion, sen efter skolan gick jag och Friduz♥ till ica och köpte kräm (: sen åkte vi  till stallet, och jag blev så arg på Pamina att jag grät (y) fyfan!
Sen åkte vi hem och sen åkte Frida hem, ): ♥

i love u.

~kram Amanda~ ♥Förlåt ♥

Förlåt att de va så sjukt längesen jag skrev, ca 2 veckor, sjukt dåligt av mig ): Förlåt<3
Aja för typ 12 dagar sen va jag på älvsborgsfästning och liseberg med klassen♥, mysigt faktiskt <3 Båtresan till elfsborgs fästning va la sådär iofs (: aja det va kul iaf (:
sen har jag varit med Frida♥ i stan lite och så. Sen har jag lyckats tigga ett halsband av mamma till Avslutnings festen på Torpa :D Och nu äre bara 3 dagar kvar tills skolavslutningen, fyfan ):   Asså ingen förstår hur mycket jag kommer sakna min klass xD
Varit med Oscar idag :D det va mysigt ♥
Jag ska iaf börja sköta bloggen igen (: hoppas ni börjar läsa igen :D ♥
Sjukt sugen på nya kläder smycken och skor ): ♥

~kram Amanda~ ♥

RSS 2.0