Godmorgon

Helgen med Frida har varit jättebra som vanligt ♥
Vi tog bussen in till stan vid 20.40 både igår och i fredags. I stan träffade vi Viktor och Carl och det va ju trevligt. Gårdagen var lite kaotisk men det gick bra tillslut hoppas dom fina flickorna Sanna och Emelie mår bättre idag, jag saknar dom :(
Jag gjorde testet "bli en supersvarare" på 118100 och fick godkänt så nu kan jag logga in på 118100 och svara på frågor! Jag kommer nog inte va så bra på de men men.
En annan trevlig sak är att mina saker äntligen skickats från Melba, jag har väntat i över en månad så nu får grejerna snart dyka upp. Kanske kommer dom på måndag!
Frida har sovit hos mig från torsdag-söndag, haha sjukt länge. Men i torsdags var de för att vi va på konserten som va sjukt värd! Den va riktigt bra. Vi kom hem vid halv två ungefär och somnade halv tre. Jag va jättetrött i skolan på fredagen och somnade hela tiden. Men men, får gå på extra lektionerna på tisdag och ta ikapp lite!
Snart kommer mina två äldsta systrar inkl. familjer eftersom att det är farsdag idag! Det blirnog trevligt :)
XOXO


Kommentarer
Postat av: sofie

Ojojoj, har sakerna kommit nu eller? :Dhahha, jag gjorde nyss den där saken på 118100... men fattade inte att man skulle söka på internet utan bara gissade lite hejvilt, gick inte såååååå bra. xD <3

2009-11-13 @ 13:23:38
URL: http://eifosna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0