Stackars mig..

Haha nej, oseriös överskrift fast det är synd om mig.
Attans, det här med gymnasie va inte riktigt min grej, inte det här med media heller.
Ska prata med studievägledaren på torsdag om att byta skola, fy vad jobbigt det är. Och om jag byter måste jag gå med 94orna? ):
Får fundera, har en vecka på mig.
Efter mötet gick jag och mamma runt i knalleland och jag började gnälla över att jag inte hr något att ha på mig på mässan så jag fick en klänning och en skjorta!Bra grejer!

®ainß0wM3L0dY <3 ©0¬ºü®wH0®3

Idag har jag åkt skridskor! Vi hade bara 2 timmars lång friluftsdag och det var ganska trevligt. Jag har knappt stått på ett par skridskor innan, men jo jag tycker  det gick rätt bra efter ett tag!  Och vem kunde ana att poplars va en sån hejare på skridskor?!

Om bara några veckor är det äntligen dags för CIFF igen! Fy vad jag längtar, då får jag äntligen komma till mitt älskade Danmark och världens mysigaste hotell.  Det är nästan höjdpunkten med februari!

Om exakt 2 veckor är de dags för finaste Thåström ♥

Fridas dator är ur funktion så det blir inte så mycket bilder eller inlägg.


Nattinatt

Nu är det snart läggdags, dock kännerj ga på mig att jag inte kommer kunna somna eftersom att jag gick upp vid 15 idag!
Idag har jag inte gjort något alls faktiskt. Har bara varit hemma o så. Sett på tv och jag antar att de ärvad jag ska göra om några minuter!
Igår var jag och Frida i stan och kollade på talangauditions och sedan fikade vi på bakgården, det var väldigt mysigt. Frida är så bäst.
Imorgon är det skola och uppstigning klockan 5, längtar inte så värst!

Igår hade jag min jeansskjorta, den är så mysig! Har dessutom färgat håret lite, får se hur länge de stannar! :)Rainbowtears


Oh baby, paint it up with my tears.

Fredag!

Idag ska jag till stan med Frida och möta upp Viktor! Det ska bli trevligt.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir nog bra!

Igår när jag satt och kollade på TV kom min mamma upp och sa "Det sitter en jättesöt katt i tvättstugan" så fort som attan sprang jag ner för att kolla. Mycket riktigt, där satt det en väldigt söt rödvit katt. Han hade gått in genom våran kattlucka.


Hot Summer Pink, Pink Flaminglo & Blue Fantasy

Hallihallå, idag har jag inte gjort något alls förutom att sett på tv och lekt med vår nya tvboxer, mjo jag gjorde en ganska så fin och lyckad sminkning men den blev inte alls bra på bild så jag tror inte det blir någon bild!

Beställde 3 nya lack igår Hot Summer Pink, Pink Flaminglo & Blue Fantasy. Så söta, och känns ganska typiskt mig. Den rosa glittriga (Pink Flaminglo) är dessutom självlysande.

Anaka

Hallihallå.
Idag har jag inte gjort allt för mycket, jag har varit hemma hos min syster med min andra syster och mina systerbarn och fikat. Det va riktigt mysigt! Lånade ett väldigt fint lack av min syster dessutom. Det på bilden här nedanför. Det är glittrigt och skiftar i färgen, allt mellan rosa till vinrött. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och se på film ett tag.
~kram Amanda~


2009

Tänker vara riktigt jobbig och göra en minnessak över dom få saker som faktiskt va bra under 2009 osv.


Nyår med Alma!

Januari- färgade rosa & tigerstripes, hade fint hår osv. Var med Frida väldigt mycket.
Var i göteborg med Frida och Alma!

Februari- Åkte med mamma till Copenhagen international fashion fair och hade det jättefint i Danmark, några veckor senare fyllde jag 16.


Mars- Håkan Hellström spelade på Åhaga och det var riktigt fint. Var där med Alma, Frida, Kornelia, Lisa, Sofie och Marie. Träffade David och Felicia i kön.


April- Jag och Sofie var lite spontana och åkte till Göteborg för att se Markus Krunegård och det va bland det bästa under året. Hände inte mycket mer.


April/Maj- Hade elevensval tillsammans med Frida och vi hade foto, vi va duktiga och fotade massor, väldigt fint.


Maj- Jag och Alma var fjortisar/partille johnnys för en dag. Inte allt för okej. I Maj började jag även bli riktigt ful.


Juni- skolavslutning och fest på Torpa. Väldigt sorgligt och fint.


Juni- Åker till Öland i mitten av juni för att jobba. Saknar Borås så jag får självmordstankar. Blir väldigt ful.


Juli- Är fortfarande på Öland. Fotar ganska mycket och är äckligt ful. Räknar ner tills då att jag äntligen får åka hem 13 juli.
I Borås blir sakerna inte roligare dock. Åket till Liseberg med Alma Jennifer och min dåvarande pojkvän Oscar. Saknar Frida väldigt mycket. :(


Augusti- Åket till Danmark igen för att gå på Copenhagen International fashion fair.
Börjar även gymnasiet på Ljud och Bildskolan Borås med inriktning media. Hamnar i en helt okej klass och träffar nytt folk, blir även snyggare igen!


September- Ser All Time Low live tillsammans med Frida, bästa dagen på hela 2009 typ. Träffade även hela bandet och fick signerat skiva osv. Fångar även Alexs plektrum under spelningen.


Oktober- Gör slut med Oscar efter 2 år. Blir riktigt bra kompis med Emelie och Emmelie. Är med Frida nästan varje dag. Sover över med Frida varje helg. Piercar smiley.


Oktober- Ser Green Day live i Stockholm. Min högsta önskan slår in. Träffar även Fredrik lite fort innan.


November- Är med Frida jättemycket, fikar väldigt ofta med Frida. Lady Gagas nya skiva släpps och jag blir helt beroende. Slutar vara så ful. Livet blir riktigt bra!


December- Riktigt fin månad. Under December har jag och Frida åkt runt lite, Göteborg, Lerum, Allingsås osv.
Julafton var ganska tråkig och dålig. Väldigt bra jullov.

Tack till alla som gjorde mitt 2009 så bra. Tack Frida, världens bästa vän <3

00:12 ClothesKöpte väldigt mycket saker i Kalmar faktiskt!
Stickad svart tröja från Bikbok
"Free Hug"-tshirt från Cubus
BH/topp med pljetter från Lindex
Två skjortor från New Yorker
Svart linne med tryck från New Yorker
Baseballtröja från Carlings


Tröjan från Carlings är ny favorit! Tycker det är väldigt synd att vi inte har New Yorker i Göteborg eller i närheten.

RSS 2.0